Tăriceanu: Am votat să închidem o pagină tristă din istorie, pentru o România care să performeze

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a votat duminică în Capitală pentru alegerile prezidenţiale, menţionând la ieşirea de la urne că şi-a exercitat acest drept pentru a închide ”definitiv o pagină tristă din istoria României”.

55 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Am votat să închidem o pagină tristă din istorie, pentru o România care să performeze

Călin Popescu Tăriceanu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

„Votul meu de astăzi urmăreşte să închidem definitiv o pagină tristă în istoria României şi să evităm riscul ca această perioadă să continue sub o formă sau alta”, a susţinut Tăriceanu.

”Îmi doresc o altă Românie, o Românie care priveşte către viitor, care se gândeşte la generaţiile tinere cărora trebuie să le asigure o pregătire solidă, o învăţătura care să îi facă competitivi atunci când ies pe piaţa forţei de muncă. Vreau ca pentru generaţiile actuale să facem mai mult pentru a crea locuri de muncă, iar pentru cei vârstnici vreau să le asigurăm o bătrâneţe mai îndestulată şi mai liniştită. Vreau o economie care să înceapă să performeze din nou în aşa fel încât Romania să poată să ajungă, aşa cum mi-am dorit şi cum cred ca mulţi români îşi doresc, a şaptea putere a Europei, o Românie unită, o Românie puternică”, a afirmat fostul prim-ministru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici