Tăriceanu, ATAC la adresa electoratului preşedintelui Iohannis: Atât îi duce mintea/ Ce spune despre candidatura sa

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, că nu a decis încă dacă va candida la alegerile prezidenţiale din 2019 şi că decizia va fi luată în cadrul coaliţiei PSD-ALDE la momentul oportun.

3844 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, ATAC la adresa electoratului preşedintelui Iohannis: Atât îi duce mintea/ Ce spune despre candidatura sa

Tăriceanu, ATAC la adresa electoratului preşedintelui Iohannis: Atât îi duce mintea/ Ce spune despre candidatura sa

"Nu am luat o decizie (privind candidatura la alegerile prezidenţiale-n.r.), vom lua o decizie prin consultări în coaliţie la un moment pe care îl vom considera oportun, dar mai important decât cine va candida este ce ne propunem şi cred că trebuie să venim cu un mesaj clar care să semnifice ruptura de actualul stil prezidenţial, de statul paralel, de un sistem care acoperă abuzurile împotriva cetăţenilor. (...) Trebuie să marcăm o ruptură completă şi să vedem ce rol are preşedintele. Am pledat de-a lungul timpului că este important ca România să se apropie de o republică parlamentară, şi nu una prezidenţială, pentru că acumularea de putere în mod necontrolat duce la excese", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la România TV.

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis nu are niciun interes să o revoce pe Laura Kodruţa Kovesi şi să oprească abuzurile din justiţie, adăugând că electoratul preşedintelui vrea "sânge pe pereţi".

"Atâta îi duce mintea", a spus Călin Popescu Tăriceanu despre electoratul preşedintelui Iohannis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici