Tăriceanu candidează la Primăria Capitalei. Cum va fi primarul Tăriceanu dacă va fi ales. „Vreau să las ceva în urma mea”

  • Călin Popescu Tăriceanu şi-a anunţat oficial candidatura la Primăria Capitalei.
  • Liderul ALDE vrea să fie un primar implicat şi spune că experienţa îl va ajuta.
  • Tăriceanu promite o gestionare dinamică a oraşului Bucureşti.
497 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu candidează la Primăria Capitalei. Cum va fi primarul Tăriceanu dacă va fi ales. „Vreau să las ceva în urma mea”
Liderul ALDE spune că electoratul are nevoie de un cadidat pe măsură, iar situaţia actuală prin care trece România impune un om cu experienţă. 
 
„Am o anumită responsabilitate faţă de organizaţie. Nu este firesc ca într-o bătălie generală să stea la birou. El trebuie să fie alături de soldaţi”, spune Tăriceanu despre cum ar trebui să se prezinte un lider al Capitalei.
 
Tăriceanu mai spune că ALDE trebuie să-şi consolideze baza, mai ales că toţi sunt oameni foarte tineri. 
 
Liderul ALDE este nemulţumit de cum au fost gestionate lucrurile în Bucureşti şi atrage atenţia asupra faptului că un primar trebuie să meargă pe teren. 
 
Referindu-se la pasajul subteran de la Obor, Tăriceanu afirmă că „Niciun primar nu a înţeles că trebuie să se ducă pe şantier să vadă cum se lucrează. Sunt inginer constructor şi vreau să las ceva în urma mea”.
 
Proaspătul candidat ALDE la Primăria Bucureştiului este vizionar: vrea să discute cu candidaţii şi este de părere că sectoarele Capitalei au nevoie de propria lor viaţă.
 
Spune despre Gabriela Firea că este un om cu greutate, „dar este nevoie de mai mult”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici