Tăriceanu, către Iohannis, Orban şi Cîţu: Ori guvernaţi, ori plecaţi acasă!

Călin Popescu Tăriceanu susţine că sunt mişcări „palide” în rândul guvernanţilor, în contextul coronaviruslui: „Sper că prin decizia de a interzice adunările cu mai mult de 1000 persoane, Orban – Cîţu &Co au pus în cui obsesia pentru anticipate”.

2044 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, către Iohannis, Orban şi Cîţu: Ori guvernaţi, ori plecaţi acasă!

Tăriceanu, către Iohannis, Orban şi Cîţu: Ori guvernaţi, ori plecaţi acasă!

„Şoc şi groază, guvernanţii noştri au fost luaţi prin surprindere de extinderea crizei de coronavirus. Cu toţii bănuiam că şi la noi criza coronavirusului se va adânci. Nu e cazul de panică, lucrul acesta trebuie să îl înţeleagă toată lumea, pentru că îmbolnăvirile sunt încă în număr redus, dar dinamica pe care o vedem în Italia şi alte ţări ar trebui să pună pe gânduri autorităţile”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

Acesta adaugă că vede „palide mişcări” în rândul guvernanţilor.

Sper că prin decizia de a interzice adunările cu mai mult de 1000 persoane, Orban – Cîţu &Co au pus în cui obsesia pentru anticipate. Dacă nu au pus-o încă, e bine să o facă. Chiar dacă ar vrea să facă alegeri anticipate, probabil că românii nu ar veni la vot de frica epidemiei de coronavirus. Aşa că, cel mai bine pentru toţi, ar fi ca ei să înceteze mascarada cu anticipatele, să se mobilezeze şi să nu îşi mai trântească în Parlament propriul lor guvern şi mai ales să înceapă să guverneze! Prin politizarea excesivă a discursului public de când au preluat guvernarea, Orban&Co s-au îndepărtat prea mult de la agenda reală a publicului şi de la nevoile societăţii româneşti. De 4 luni îşi ascund incompetenţa în spatele „grelei moşteniri”, dar nu fac nimic să mergem mai departe. Probabil că aşteaptă anticipatele, pentru ca după aceea să vină cu planul de austeritate”, adaugă liderul ALDE.

Acesta mai scrie că nu cred că autorităţile „văd că pierd cam 1% pe săptămână, ceea ce înseamnă că în fiecare săptămână cam 100.000 de români îşi întorc faţa de la PNL”: „În ritmul acesta, tot câştigul pe care l-au căpătat nemeritat după alegerea lui Klaus Iohannis se duce pe apa sâmbetei până la finalul lunii aprilie. Nu murim de grija lor, dar nu ne este indiferent că oamenii ăştia sunt mai preocupaţi să îşi conserve cumva scorul electoral de acum provocând crize guvernamentale artificiale. În faţa unor provocări reale, precum criza coronavirus sau criza migranţilor, în loc să avem un guvern care să se concentreze pe aceste probleme, avem unul care a rămas înţepenit în lupta de clasă cu <ciuma roşie>. În loc să guverneze, ei caută doar motive de ce nu pot guverna. În loc să se gândească la binele public, ei se gândesc doar la ce le-ar fi bine lor. Oare asta nu îi transformă într-un fel <febră galbenă> a societăţii? Zilele următoare se va decide soarta guvernului Cîţu. Până atunci PNL trebuie să se hotărască: guvernaţi sau plecaţi!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici