Tăriceanu: Deşi a câştigat turul 2, Iohannis rămâne neadecvat pentru funcţia de preşedinte

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, că după părerea sa Klaus Iohannis "rămâne o persoană inadecvată pentru funcţia de preşedinte al României" şi nu va reprezenta "decât o continuare a regimului Băsescu" fiind înconjurat şi manevrat de cei din PDL.

2491 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Deşi a câştigat turul 2, Iohannis rămâne neadecvat pentru funcţia de preşedinte

C[lin Popescu Tăriceanu (Imagine: Victor Ciupuliga/ Mediafax Foto)

Călin Popescu Tăriceanu a precizat că respectă votul democratic al cetăţenilor chiar dacă acesta nu este cel pe care l-a aşteptat.

"Rămân însă de părere că domnul Klaus Iohannis, cu toate că este câştigătorul acestui tur al doilea al acestor alegeri prezidenţiale, rămâne o persoană inadecvată pentru funcţia de preşedinte. Consider că nu are nici experienţă, nici competenţele necesare pentru a fi preşedintele României. Mai mult decât atât, aşa cum am mai spus, nu a reprezentat decât o continuare a regimului Băsescu şi fiind înconjurat şi manevrat de cei din PDL. Asistăm la o continuare a regimului Băsescu-PDL, care nu are o amintire plăcută în România", a precizat Tăriceanu.

El s-a arătat nemulţumit de remarca "Ne-am luat ţara înapoi" a lui Klaus Iohannis, arătând că aceasta este "tipică lui Băsescu".

Tăriceanu a făcut această afirmaţie în conferinţa susţinută alături de Victor Ponta, la Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici