Tăriceanu despre declaraţia lui Antonescu: Trebuie să ascultăm şi părerea bazei PNL

Fostul preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, referitor la declaraţia lui Crin Antonescu privind excluderea oricărei colaborări cu PDL, că este bine să existe păreri personale, adăugând că ar trebui să asculte şi părerea de la baza partidului, PNL neavând conducere unipersonală.

78 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu despre declaraţia lui Antonescu: Trebuie să ascultăm şi părerea bazei PNL

Tăriceanu despre declaraţia lui Antonescu: Trebuie să ascultăm şi părerea bazei PNL (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează faptul că preşedintele PNL, Crin Antonescu, exclude orice colaborare cu PDL, Tăriceanu a replicat, fără a-l numi, că ar trebui asculte şi părerea mai largă care vine de la baza PNL.

"Eu cred că, în această fază, sigur că este bine să avem şi păreri personale, dar trebuie să ascultăm şi o părere de la baza partidului, mai largă şi există organisme statutare care vor decide acest lucru. Nu există un sistem de conducere unipersonală care să ia în considerare o singură părere", a susţinut Călin Popescu Tăriceanu.

Liberalul a menţionat că şi el este "foarte rezervat" în a-şi expune un punct de vedere în acest moment, argumentând că i se pare că acest lucru "este inoportun".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, înainte de şedinţa BPC, că exclude o alianţă cu PDL în vederea intrării la guvernare, replicând, la o întrebare privind tema discuţiilor din Birou, că se discută despre situaţia politică şi nu despre "sexul îngerilor".

Întrebat despre ce discută în BPC, preşedintele PNL a menţionat că discută despre situaţia politică.

"Despre ce să discutăm?! Despre sexul îngerilor? Despre situaţia politică", a răspuns Antonescu.

Întrebat dacă exclude o alianţă cu PDL, Crin Antonescu a replicat: "Da. Eu, da".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici