Tăriceanu, despre #Rezist: Sunt dezamăgit şi am un gust amar. Sunt tineri care militează pentru slava instituţiilor represive

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, duminică, la Gala premiilor TLDE, că este dezamăgit pentru că sunt tineri care merg la manifestări publice şi militează pentru slava instituţiilor represive ale statului şi care şi-au ales modele cum ar fi Kovesi sau Coldea.

2430 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, despre #Rezist: Sunt dezamăgit şi am un gust amar. Sunt tineri care militează pentru slava instituţiilor represive

Tăriceanu, despre #Rezist: Sunt tineri care militează pentru slava instituţiilor represive

”Cu toţii ne-am angajat să milităm pentru respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, pentru ceea ce se numeşte democraţie, pentru ceea ce se numeşte statul de drept, pentru ceea ce se numeşte justiţie corectă, echilibrată. De aceea, sunt dezamăgit şi am un gust amar cănd văd uneori tineri care merg chiar la manifestări publice unde parcă militează pentru slava instituţiilor represive ale statului, parcă şi-au ales modele cum ar fi Kovesi sau Coldea şi atât înţeleg ei din ceea ce înseamnă o ţară europeană, o ţară liberă, o ţară democrată. Îi compătimesc pe aceşti tineri şi compătimesc şi partidele din care fac parte”, le-a spus Călin Popescu Tăriceanu tinerilor din partid, în timpul Galei premiilor TLDE.

El a mai spus că tinerii din Statele Unite şi din Europa manifestează pentru libertate, pentru drepturi individuale, pentru democraţie.

”Acestea sunt valorile care au construit lumea liberă şi prosperă şi pentru care vă chem să militaţi şi voi în continuare. Nu putem să construim o Românie a prosperităţii fără libertate”, a adăugat Tăriceanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici