Tăriceanu, după ce Ciolacu a spus că ALDE e nesemnificativ: A tuşit. Cu Ciolacu avem şi alte probleme

Călin Popescu Tăriceanu a reacţionat, marţi, după ce Marcel Ciolacu a spus că ALDE e un partid „mic şi nesemnificativ”. Tăriceanu susţine că ALDE a intrat cu propriile forţe în Parlament şi că astfel de comentarii nu îşi au rostul.

191 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, după ce Ciolacu a spus că ALDE e nesemnificativ: A tuşit. Cu Ciolacu avem şi alte probleme

Tăriceanu, după ce Ciolacu a spus că ALDE e nesemnificativ

„Câteodată discutam aşa cu prietenii şi când spunea unul câte o prostie, ne întrebam -ce a spus?- şi spuneam -a tuşit-. Aşa şi cu domnul Ciolacu, a tuşit. Atâta vreme cât partidele sunt votate de cetăţeni şi sunt evident în măsură să intre în Parlament care e soluţia imorală? Atunci ar fi toate partidele imorale. Dar sistemul politic pe care îl avem noi este bazat pe existenţa partidelor. Dacă un partid intră cu forţele proprii în Parlament nu mai ai cum să faci astfel de comentarii. Dacă intră pe lista altcuiva, ceea ce nu e cazul nostru, îl faci într-un fel dependent de partidul care l-a ajutat să intre. Cu domnul Ciolacu avem şi alte probleme”, a spus Tăriceanu, la TVR1.

Reacţia vine în contextul în care preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a lansat, joi seara, un atac la adresa liderilor PMP şi ALDE, apreciind că aceste formaţiuni, ”mici şi nesemnificative”, reprezintă ”vechile soluţii imorale”.

”Am văzut şi reacţia ALDE şi PMP, a celor două partide mici şi nesemnificative în sondaje, cu o frică extraordinară de alegeri anticipate. Nişte soluţii imorale. Vechile soluţii imorale. Nu poţi să stai trei ani şi jumătate la guvernare... (...) Nu am jignit pe nimeni. Vom vedea dacă trece moţiunea, după trecerea moţiunii, că noi credem că o să treacă moţiunea de cenzură, preşedintele României trebuie să cheme partidele la consultări şi pentru creearea noii majorităţi”, spunea Ciolacu săptămâna trecută.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici