Tăriceanu: Majestatea Sa Regele Mihai, un reper moral, o personalitate unificatoare a poporului român

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, i-a transmis, miercuri, Regelui Mihai, la aniversarea a 96 de ani, ”cele mai calde urări de sănătate”, afirmând că este un reper moral şi reprezintă o personalitate unificatoare a poporului român.

212 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Majestatea Sa Regele Mihai, un reper moral, o personalitate unificatoare a poporului român

Tăriceanu: Majestatea Sa Regele Mihai, un reper moral, o personalitate unificatoare a poporului român

”Astăzi, Majestatea Sa Regele Mihai I împlineşte venerabila vârstă de 96 de ani. Doresc să-i transmit cele mai calde urări de sănătate. Majestatea Sa Regele constituie un reper moral, reprezintă o personalitate unificatoare a poporului român. Regele Mihai I rămâne în istoria noastră un simbol al luptei pentru libertate şi pentru democraţie, un conducător care a întrupat întotdeauna onoarea, demnitatea şi dragostea de ţară. Să ne trăiţi întru mulţi ani, Majestate!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Regele Mihai împlineşte miercuri 96 de ani. El s-a născut pe 25 octombrie 1921, la Sinaia, ca fiu al lui Carol al II-lea şi al soţiei sale, Elena a Greciei, şi a domnit între 1927 şi 1930, prin intermediul unei Regenţe, precum şi între 1940 şi 30 decembrie 1947, când a fost silit să abdice şi să plece în exil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici