Tăriceanu: Nu văd niciun motiv pentru ca să renunţăm la doamna Dăncilă

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat miercuri seara că nu vede niciun motiv pentru schimbarea din funcţie a premierului Viorica Dăncilă, însă susţine că ar fi fost mai potrivită o restructurare a Executivului, nu o remaniere.”Nu schimba niciodată caii în mijlocul râului”, a apreciat el.

1747 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Nu văd niciun motiv pentru ca să renunţăm la doamna Dăncilă

Tăriceanu: Nu văd niciun motiv pentru ca să renunţăm la doamna Dăncilă

”Există o vorbă în engleză care spune aşa: Never change horses in the meedstreet - Nu schimba niciodată caii în mijlocul râului. Nu văd niciun motiv pentru ca să renunţăm la doamna Dăncilă, să schimbăm primul-ministru”, a declarat la Realitatea TV călin Popescu Tăriceanu.

El a apreciat că este nevoie, însă, de ”anumite retuşuri” la nivelul echipei guvernamentale.

”De altfel, a şi făcut propunerea şi cred că era mult mai potrivit ca doamna Dăncilă să recurgă la formula restructurării prin Parlament, având în vedere refuzul dat de preşedinte. dar este atibutu funal al premierului să decidă cum face remanierea . Nu aş vrea să ajungă la vorba mea că ar fi trebuit o restructurare”, a mai spus liderul ALDE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici