Video Tăriceanu: PNL mimează că vrea să depună moţiunea de cenzură. E clar că numărul s-a întrunit | VIDEO

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că PNL doar mimează că vrea să depună moţiunea de cenzură, precizând că este clar că liberalii au numărul necesar trecerii moţiunii. Liderul ALDE a adăugat că lui Klaus Iohannis îi convine să o aibă adversar pe Viorica Dăncilă.

2646 afișări

„PNL mimează că vrea să depună o moţiune de cenzură. În realitate, PNL nu vrea să o depună. Lui Iohannis îi convine să existe un guvern patronat de doamna Dăncilă, e adversarul cel mai bun posibil. Dacă pică Guvernul şi dispare adversarul e o problemă”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, marţi, la Parlament, întrebat dacă ALDE va avea discuţii cu PNL şi opoziţia pentru susţinerea moţiunii de cenzură.

Preşedintele ALDE a mai spus că PNL nu are curajul şi nici interesul să depună moţiunea de cenzură.

„Ei nu vor acest lucru, probabil se va întâmpla după alegerile prezidenţiale. Semnăturile nu pică pe foaie dintr-o dată, 233 de semnături şi că ele se culeg, dar nu am văzut astfel de demersuri, ci numia declaraţii. În momentul de faţă e clar că numărul s-a întrunit. Ce mai trebuie? Să aibă curajul să iniţieze moţiunea. PNL nu are interesul, din raţiuni de partid, să introducă moţiunea de cenzură”, a conchis Tăriceanu.

Liderul PNL Ludovic Orban a anunţat că liberalii vor depune moţiunea de cenzură numai când sunt siguri că au strâns peste 233 de semnături care să asigure adoptarea la vot a moţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici