Tăriceanu: Prezenţa senatorilor la deschiderea anului şcolar, justificată

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, că prezenţa senatorilor la evenimentele legate de deschiderea anului şcolar este justificată şi trebuie interpretată într-o cheie care să fie "'rezonabilă".

149 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Prezenţa senatorilor la deschiderea anului şcolar, justificată

Tăriceanu: Prezenţa senatorilor la deschiderea anului şcolar, justificată (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Întrebat dacă i se pare "oportun şi corect" ca senatorii să fie absenţi, luni, din Senat, pentru a participa la deschiderea anului şcolar, preşedintele Senatului a precizat că i se pare oportun.

"Nu ştiu ce înseamnă corect. Dacă nu ţinem seama de realităţile politice, eu am fost azi, de exemplu, în teritoriu, la inaugurarea a două şcoli din Ploieşti, am văzut foarte mulţi parlamentari, de la toate partidele, participând la aceste momente, şi atunci cred că este clar că avem o agendă publică setată pe anumite evenimente", a spus Tăriceanu.

El a precizat că prezenţa parlamentarilor trebuie să fie interpretată "într-o cheie care este rezonabilă".

"Toată lumea vorbeşte despre importanţa învăţământului, a educaţiei, şi atunci prezenţa lor cred că este justificată", a mai comentat Călin Popescu Tăriceanu.

Camera Deputaţilor şi Senatul au avut, luni, de 15 septembrie, activitate în teritoriu, unii dintre parlamentari participând la evenimentele care au marcat începutul noului an şcolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici