Tăriceanu rămâne liderul deputaţilor PNL, Săftoiu devine vicelider

Liderul deputaţilor PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, că va asigura în continuare şefia deputaţilor liberali, la nivelul organizării grupului parlamentar fiind operate două modificări, Adriana Săftoiu devenind vicelider cu atribuţii legate de comunicare, iar George Dumitrică secretar.

24 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu rămâne liderul deputaţilor PNL, Săftoiu devine vicelider

Tăriceanu rămâne liderul deputaţilor PNL, Săftoiu devine vicelider (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Astăzi (luni.nr), doi dintre colegi şi-au anunţat retragerea din funcţiile pe care le ocupau - Gigel Ştirbu din funcţia de secretar al grupului parlamentar şi Andrei Gerea din funcţia de vicelider. Funcţiile au fost ocupate de George Dumitrică, pentru funcţia de secretar al grupului şi Adriana Săftoiu, pentru funcţia de vicelider. Săftoiu este vicelider responsabil cu comunicarea", a susţinut Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu a mai spus că va asigura în continuare conducerea grupului deputaţilor PNL, menţionând că şi la şefia comisiilor rămân aceleaşi persoane: Paul Vicotr Dobre la Comisia pentru muncă, Relu Fenechiu la Comisia IT şi Cristina Pocora la Comisia de abuzuri.

"Probabil că o să mai facem anumite mişcări la nivelul comisiilor, să ocupăm locurile care sunt libere pentru că avem interesul ca prezenţa noastră să fie una consistentă la comisii pe care noi le considerăm importante", a precizat Tăriceanu.

În ceea ce priveşte componenţa Biroului Permanent al Camerei, pentru funcţia de vicepreşedinte este propus Ludovic Orban, Mihai Voicu pentru funcţia de secretar al Camerei, iar Dan Motreanu pentru funcţia de chestor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici