Tăriceanu susţine propunerea lui Ponta: Candidat unic PSD-ALDE-PRO România, cea mai bună soluţie/ Răspuns polticos dat de Dăncilă

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, luni, că, după părerea sa, cea mai bună soluţie la alegerile prezidenţiale este un candidat unic din partea PSD - ALDE - PRO România, propunere anunţată de Victor Ponta.

2614 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu susţine propunerea lui Ponta: Candidat unic PSD-ALDE-PRO România, cea mai bună soluţie/ Răspuns polticos dat de Dăncilă

Tăriceanu susţine propunerea lui Ponta: Candidat unic PSD-ALDE-PRO România, cea mai bună soluţie

"Cu domnul Ponta am evaluat variantele pe care le avem la dispoziţie pentru alegerile prezidenţiale. Confirm ceea ce a spus domnia sa în această privinţă. Da, cred că cea mai bună soluţie într-adevăr este de a avea un candidat unic", a precizat Tăriceanu.

El a adăugat că o decizie în acest sens va fi luată "cât de curând".

"Aşa cum v-am spus şi înainte, după alegerile pentru Parlamentul European o să luăm o decizie. În mod normal, timpul ne presează şi această decizie va trebui luată cât de curând în perioada următoare", a arătat Tăriceanu, la Parlament.

Dăncilă, despre un prezidenţiabil unic PSD-ALDE-Pro România: Vom vedea ce formulă îmbrăţisăm

Viorica Dăncilă a declarat, referitor la posibilitatea unui candidat unic pentru prezidenţiale din partea PSD-ALDE şi Pro România, că în funcţie de rezultatele la sondaje „vom vedea ce formulă îmbrăţişăm”.

„Am spus că avem sondaje de opinie şi pe măsură ce vom primi aceste sondaje vom vedea ce formulă îmbrăţişăm”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni la Parlament, întrebată dacă susţine propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu de a fi un prezidenţial unic al PSD-ALDE-Pro România.

Chestionată ce crede despre faptul că liderul ALDE a discutat cu Victor Ponta, preşedintele PSD a răspuns: „În politică trebuie să existe democraţie. Poţi să negociezi cu orice partid. Nu putem să îngrădim dreptul unui partid de discuta cu alte partide politice. Eu am lucrat la Bruxelles 9 ani de zile şi pentru orice amendament, pentru orice directivă aveam negocieri cu toate grupurile politice, mai puţin grupurile extremiste”.

 

Taguri:
tăriceanu,
alegeri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici