Teo Trandafir: Ce n-ar da Elena Băsescu uneori să nu mai fie fiica tatălui său

Candidatul PDL alegerile din Colegiul 19, Teo Trandafir, susţine, într-un interviu pentru "Gândul", că este prietenă cu Elena Băsescu pe Facebook, că aceasta ar trebui să fie mai susţinută şi că poate fi îngrijorător faptul că actualul preşedinte al ţării e un om care a reuşit în tot ce şi-a propus.

155 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir: Ce n-ar da Elena Băsescu uneori să nu mai fie fiica tatălui său

Teo Trandafir: Ce n-ar da Elena Băsescu uneori să nu mai fie fiica tatălui său (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Ce a făcut Elena Băsescu de e contestată aşa rău, că e frumoasă şi că a avut ghinionul cu «succesuri»?!. Ce n-ar da uneori să nu mai fie fiica tatălui său... Cred că e foarte greu să trăieşti în umbra unui părinte atât de important politic. Pot să vă spun că suntem prietene pe Facebook. N-am văzut-o niciodată în realitate. Ar fi putut fi un pic mai susţinută pentru că e tânără şi mă gândesc că, dacă îi dăm toţi în cap, mititică fiind, n-o să aibă niciodată şansa să crească. Sigur, e fata preşedintelui, «hai să dăm cu pietre în ea!». Dăm, dar hai s-o ocrotim un pic, că face parte din viitorul nostru, aşa cum e ea, va fi europarlamentarul de mâine. Mă gândesc pur uman că, dacă dai într-o fată aşa, la un moment dat o să se lase", a spus Trandafir, citată de "Gândul".

Ea a spus, despre Traian Băsescu, că este un om care reuşeşte mereu tot ce îşi propune, ceea ce nu este neapărat ceva benefic.

"N-am vorbit niciodată cu Traian Băsescu. Am votat în primul tur cu Crin Antonescu. Nu ştiu cât de bine e, cât de sănătos e ca tot ceea ce îţi propui în viaţa asta să-şi iasă. A vrut să fie navigator, a fost, a vrut să fie primar, a fost, a vrut să fie preşedinte, a fost. E îngrijorător. Eu am învăţat că cele mai multe împinsături înainte ţi le dau eşecul şi suferinţa. Dacă n-ai niciun eşec şi nicio suferinţă, devii puţin opac la ceea ce ţi se întâmplă în jur. Oprescu a pierdut de două ori înainte de a câştiga, ştia omul de ce se bate. Eu îl văd pe Traian Băsescu ca pe un domn care îşi propune ceva, orice are, face, îi iese. O fi bine, o fi rău?! N-am înţeles încă", a spus Teo Trandafir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici