Teo Trandafir: Mă aştept la ce e mai rău, ştiu că va urma o campanie murdară

Teo Trandafir precizează, joi, într-un mesaj adresat "colegilor" jurnalişti printr-un comunicat al PDL, că ştie că în perioada următoare va avea loc o campanie murdară, cu atacuri la persoană şi că se aşteaptă la ce e mai rău, menţionând însă că este convinsă că "uneori, rar", binele învinge răul.

101 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir: Mă aştept la ce e mai rău, ştiu că va urma o campanie murdară

Teo Trandafir: Mă aştept la ce e mai rău, ştiu că va urma o campanie murdară

"Ştiu că va urma o campanie murdară, cu atacuri la persoană. Ştiu că unii oameni politici sunt gata să calce totul în picioare. Mă aştept la tot ce este mai rău. Dar ştiu că uneori, rar, binele învinge răul. Sau doar sunt o optimistă incurabilă? Mă bazez însă pe puterea de discernământ a celor care pot face diferenţa între ce este minciună şi adevăr. Între ce este strident şi ce este bun simţ. În fine, mă bazez pe buna credinţă a voastră. Şi asta îmi dă putere", scrie Teo Trandafir.

Ea enumeră câteva dintre motivele care au determinat-o să candideze pentru locul de deputat din Colegiul 19 din Bucureşti, menţionând faptul că doreşte să se implice mai mult, pentru a schimba unele lucruri care o deranjează "foarte rău", la fel "ca pe toată lumea".

"Unii mi-au spus că în politică uneori contează mai mult şcoala vieţii. Nu sunt o naivă, dar nici nu aş putea să schimb valută la colţul străzii. Până una alta, ceea ce aştept de la voi este să mă criticaţi. Până la urmă, asta e fişa postului nostru. Mă voi obişnui şi cu asta, fiind de cealaltă parte a baricadei. Nu sunt singurul om din media care a simţit că trebuie să facă ceva. Critica bazată pe argumente mă face mai atentă şi mă ambiţionează şi mai tare. Cam asta ar fi scrisoarea mea lungă şi patetică, dar scrisă cu drag pentru colegii de breaslă. Vă mulţumesc, vă urez spor la treabă şi un Paşte fericit!", se arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici