Teo Trandafir: Mesajul lui Lăzăroiu era pentru colegii vechi din PDL

Teo Trandafir, câştigătoarea mandatului de deputat din Colegiul 19 al Capitalei, a declarat miercuri, la Biroul Electoral, că mesajul lui Sebastian Lăzăroiu privind plecarea sa din partid era spre colegii vechi din PDL, în sensul că, dacă nu ştiu să păstreze oamenii, aceştia vor pleca.

26 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir: Mesajul lui Lăzăroiu era pentru colegii vechi din PDL

Teo Trandafir: Mesajul lui Lăzăroiu era pentru colegii vechi din PDL (imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Întrebată cum comentează afirmaţia consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, care într-o postare pe un blog vorbea despre plecarea la un moment dat din partid a noului deputat PDL Teo Trandafir, aceasta a ţinut să precizeze că ea nu a înţeles mesajul în acest sens.

"Am citit şi eu ce a scris şi mi-am dat seama şi ce a spus. În lumea politică, lucrurile pe care le spui nu sunt neapărat exact ceea ce spui. Cred că consilierul prezidenţial a vrut să dea un semnal, nu către mine, ci către colegii mai vechi din partid", a susţinut Teo Trandafir.

Ea a explicat că, în momentul în care, aşa cum spune şi Lăzăroiu, ai de-a face cu o fire nărăvaşă, este destul de complicat să rămâi într-o combinaţie politică pe care nu o mai simţi, ori, dacă partidul te susţine, dacă vrei să faci ceva şi ai o forţă în spate care să te susţină, atunci nu ai niciun motiv să pleci.

"În cazul în care nu vom ştii să păstrăm oamenii, ei vor pleca. Tinerii politicieni", a mai spus Teo Trandafir.

Întrebată dacă îi este teamă că, odată intrată în PDL, ar putea să nu se alinieze la politica partidului, Teo Trandafir a răspuns: "Orice om zdravăn la cap, care intră într-o structură nouă, la grădiniţă, la şcoală, la facultate, are o teamă că nu va putea sau că nu se va descurca. Mi se pare firesc".

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu îi "avertizează" pe democrat-liberali, într-o postare pe un blog, în legătură cu posbilitatea ca Teo Trandafir să părăsească partidul, pentru a se orienta către conservatori, însă aceasta neagă această ipoteză.

Teo Trandafir a negat, luni seară, la B1Tv, afirmaţia lui Lăzăroiu. Ea a spus că "reţeta" pe care o va aborda în politică este să fie ea însăşi, să nu se schimbe. "Politica se face şi altfel, pe înţelesul tuturor", a declarat Trandafir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici