Teo Trandafir vrea dezbatere finală cu Liliana Mincă la Realitatea TV; Mincă propune TVR 3

Echipa lui Teo Trandafir doreşte ca dezbaterea finală cu Liliana Mincă să se desfăşoare la Realitatea TV, în timp ce membrii staff-ului candidatului PSD+PC au propus ca dezbaterea finală să aibă loc la TVR 3, o decizie finală urmând să fie luată după o nouă întâlnire.

21 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir vrea dezbatere finală cu Liliana Mincă la Realitatea TV; Mincă propune TVR 3

Teo Trandafir vrea dezbatere finală cu Liliana Mincă la Realitatea TV; Mincă propune TVR 3 (Montaj foto)

Reprezentanţii echipelor tehnice de campanie electorală ale Teodorei Trandafir şi Lilianei Mincă s-au întâlnit, luni, pentru a pune la punct detaliile privind dezbaterea televizată dintre cele două candidate, conform unui comunicat al PDL Sector 4.

Conform sursei citate, echipa candidatului PDL, Teo Trandafir, a propus ca dezbaterea să aibă loc la Realitatea TV. Pe de altă parte, echipa Lilianei Mincă a propus ca dezbaterea să aibă loc la TVR 3, în ultima zi de campanie electorală, respectiv 23 aprilie.

Cele două echipe urmează să se reîntâlnească în cel mai scurt timp, pentru a finaliza discuţiile, se mai arată în comunicat.

Potrivit unui comunicat PDL remis vineri, candidatul PDL la funcţia de deputat în Colegiul 19, Teo Trandafir, dorea o dezbatere televizată la care să participe şi contracandidatul său, Liliana Mincă (Alianţa PSD+PC), şi îi propunea acesteia ca dezbaterea să aibă loc miercuri, 21 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici