Teodor Atanasiu, desemnat şef de campanie al lui Marian Munteanu

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a fost desemnat joi şef de campanie al candidatului Marian Munteanu la Primăria Generală a Capitalei, la propunerea liderului PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu.

623 afișări
Imaginea articolului Teodor Atanasiu, desemnat şef de campanie al lui Marian Munteanu

Teodor Atanasiu, desemnat şef de campanie al lui Marian Munteanu

''Preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a supus votului Biroului Politic al Municipiului Bucureşti aprobarea numirii prim-vicepreşedintelui PNL, Teodor Atanasiu, în funcţia de şef de campanie al candidatului Marian Munteanu la Primăria Generală a Municipiului Bucureşti. În cadrul şedinţei conducerii PNL Bucureşti reunite astăzi, 14 aprilie a.c., la sediul filialei din Aleea Modrogan nr.22, Biroul Politic al Municipiului Bucureşti a decis desemnarea lui Teodor Atanasiu în calitate de coordonator al campaniei PNL Bucureşti, cu unanimitate de voturi'', se arată într-un comunicat al PNL Bucureşti.

Decizia vine în contextul în care iniţial copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat că propunerea candidaturii lui Marian Munteanu i-a aparţinut lui Cătălin Predoiu.

''Unii dintre colegi, copreşedintele Blaga şi o parte din ziarele de azi au fost mult prea generoşi, respectiv generoase cu mine, atunci când au spus că mi-a aparţinut propunerea Marian Munteanu. Am propus într-adevăr soluţia societăţii civile, dar nu vreau să-mi arog merite necuvenite'', a replicat apoi Predoiu pe Facebook.

Marian Munteanu a declarat miercuri seara că a fost contactat în privinţa candidaturii de Teodor Atanasiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici