Teodor Meleşcanu, ministrul de Externe în exerciţiu: Miniştrii ALDE şi-au îndeplinit atribuţiile şi rămân în viitorul guvern

Ministrul de Externe în exerciţiu Teodor Meleşcanu a declarat miercuri, după ce guvernul Grindeanu a fost demis prin moţiune de cenzură, că miniştrii ALDE şi-au îndeplinit atribuţiile, aceştia urmând să facă parte şi din următorul executiv, având aceleaşi portofolii.

763 afișări
Imaginea articolului Teodor Meleşcanu, ministrul de Externe în exerciţiu: Miniştrii ALDE şi-au îndeplinit atribuţiile şi rămân în viitorul guvern

Teodor Meleşcanu, ministrul de Externe în exerciţiu: Miniştrii ALDE şi-au îndeplinit atribuţiile şi rămân în viitorul guvern (Imagine: ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO)

"În urma evaluării activităţii miniştrilor, cei de la ALDE nu au fost consideraţi ca miniştri care nu au îndeplinit în mod exemplar activităţile. Aşa că dânsul a spus că după părerea lui trebuie să rămână aceeaşi. Pe acelaşi portofoliu, da", a declarat Meleşcanu.

Meleşcanu a admis totuşi că trecerea moţiunii de cenzură reprezintă "o bilă neagră" în mandatul său, dar nu şi în carieră.

"Evident că este o bilă neagră, în carieră nu că nu am ce să îmi reproşez dimpotrivă cred că lucrurile au mers foarte bine în materie de relaţie externă", a mai spus Teodor Meleşcanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici