Teodorovici, întrebat dacă va candida pentru şefia PSD: Iau în calcul absolut orice

Ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici a declarat, marţi, întrebat dacă vizează un candidatură pentru funcţia de preşedinte al PSD, că „ia în calcul absolut orice”.

213 afișări
Imaginea articolului Teodorovici, întrebat dacă va candida pentru şefia PSD: Iau în calcul absolut orice

Teodorovici, întrebat dacă va candida pentru şefia PSD: Iau în calcul absolut orice

„Staţi un pic, că discuţiile sunt în curs. Eu iau în calcul absolut orice, am spus-o de nenumărate ori în spaţiul public, cred că orice politician are această obligaţie faţă de cei pe care îi reprezintă. O să vedem discuţiile în partid, pe 29 iunie e Congres”, a declarat Eugen Teodorovici, întrebat dacă se gândeşte să candideze pentru funcţia de preşedinte al PSD.

Social-democraţii vor avea un Congres extraordinar pentru alegerea conducerii partidului şi pentru schimbarea statutului în sensul revenirii la alegerea preşedintelui PSD prin delegaţi.

Preşedintele interimar al PSD Viorica Dăncilă a anunţat, la Marius Tucă Show, că va fi candidat la funcţia de preşedinte al formaţiunii.

Taguri:
psd,
teodorovici,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici