Teodorovici: Nu voi accepta negocierile pe sub masă. PSD e prea mare pentru a fi şantajat

Preşedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici susţine că nu va accepta negocierile "pe sub masă, făcute fără ştiinţa şi în ciuda partidului" şi "predarea PSD ca ostatic". El transmite că PSD este un partid prea important pentru a fi şantajat, indiferent de cine sunt cei care încearcă şantajul.

1492 afișări
Imaginea articolului Teodorovici: Nu voi accepta negocierile pe sub masă. PSD e prea mare pentru a fi şantajat

Teodorovici: Nu voi accepta negocierile pe sub masă. PSD e prea mare pentru a fi şantajat

"Ca să putem insista pentru România, trebuie să insistăm pentru PSD#farasantaj PSD a fost, este şi va fi un partid puternic şi prea important pentru a fi şantajat, indiferent de cine sunt cei care încearcă şantajul! Cât timp sunt preşedintele executiv al acestui partid nu voi accepta două lucruri: 1. Negocierile pe sub masă, făcute fără ştiinţa şi în ciuda partidului. 2. Predarea PSD ca ostatic", a scris, vineri, pe Facebook, preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici.

Ministrul Finanţelor nu exclude că "sunt unii care vor asta".

"Nu neg că poate sunt unii care vor asta, dar atât ei cât şi toţi membrii şi alegătorii noştri trebuie să ştie că nu voi gira niciodată aceste lucruri. În rest, fiecare e dispus să încerce să vândă ce şi cât poate pentru a-şi păstra funcţia. Nu totul are un preţ, dar totul are un cost. Altfel, rămân acelaşi optimist care are convingerea că, dacă dovedim încredere, curaj şi caracter, avem în continuare viitor. PS: Nu voi accepta să predau economia României sau ca ea să fie, la rândul său, luată ostatică, aşa cum nu voi accepta taxe noi!", a completat social-democratul.

Reacţia acestuia vine în contextul în care premierul Viorica Dăncilă, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi preşedintele Pro România, Victor Ponta, discută, vineri şi în week-end, despre coaliţia de guvernare PSD-ALDE şi în ce formulă va merge aceasta mai departe. Negocierile coaliţiei de guvernare cu liderul Pro România Victor Ponta în perioada aceasta vin în contextul în care ALDE şi Pro România au discutat despre formarea unei alianţe.

Viorica Dăncilă şi Călin Popescu Tăriceanu au vorbit zilele trecute despre o restructurare guvernamentală, reducerea numărului de ministere la 19 şi alocarea unui număr "considerabil" de portofolii către o posibilă alianţă ALDE-Pro România.

Taguri:
psd,
teodorovici,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici