Titus Corlăţean critică dur Opoziţia: Moţiunea aduce a cântec de jale de la 1800. Zero ofertă de guvernare, zero echipă

Senator PSD, Titus Corlăţean, a catalogat, joi, în Parlament, moţiunea de cenzură a Opoziţiei ca fiind "cea mai slabă din ultima perioadă", precizând că textul aduce "a cântec de jale de pe la 1800".

564 afișări
Imaginea articolului Titus Corlăţean critică dur Opoziţia: Moţiunea aduce a cântec de jale de la 1800. Zero ofertă de guvernare, zero echipă

Titus Corlăţean critică dur Opoziţia: Moţiunea aduce a cântec de jale de la 1800. Zero ofertă de guvernare, zero echipă

"Moţiunea de cenzură am citit-o cu atenia şi chiar cu interes. După atâţia ani, cred că e cea mai slabă moţiune pe care am citit-o în această perioadă. Şi ca să parafreazez unui lider din Opoziţie care este şi candidat, moţiunea aceasta aduce a cântec de jale de pe la 1800", a declarat senatorul PSD, Titus Corlăţean, în plenul Parlamentului.

Parlamentarul a precizat că Opoziţia nu are alternativă de echipă la guvernare.

"Am fost interesat să descopăr care e alternativa la actuala guvernare oferită de opoziţie şi de cineva, care din aroganţă, nu doarme de grija PSD. Zero ofertă de guvernare, zero chimie între partenerii de opoziţie. Zero şi ştie Julien Dacian Cioloş de ce. Vreo 400.000 de bugetari aruncaţi în stadă dacă PNL la guvernare, tăieri de pensii şi salarii, impozitarea afacerilor IT-iştilor. Nu întâmplător aţi refuzat dumneavoastră UDMR-işti, PNL-işti, USR-işti pactul pentru bunăstare", a completat Titus Corlăţean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici