TNL a lansat "Echipa lui Crin 2014" în susţinerea lui Antonescu pentru alegerile prezidenţiale

Delegaţia Permanentă a Tineretului Naţional Liberal (TNL) a adoptat, sâmbătă, iniţierea proiectului "Echipa lui Crin 2014" pentru susţinerea candidaturii preşedintelui PNL, Crin Antonescu, la alegerile prezidenţiale de anul viitor, urmând să fie implicate echipe ale tineretului PSD şi PC.

793 afișări
Imaginea articolului TNL a lansat "Echipa lui Crin 2014" în susţinerea lui Antonescu pentru alegerile prezidenţiale

Crin Antonescu (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat remis duminică MEDIAFAX, la reuniunea TNL a participat inclusiv liderul PNL.

"Tineretul Naţional Liberal a fost mereu în avangarda liberalismului prin susţinerea şi promovarea în mod constant a valorilor morale în mediul politic românesc", le-a transmis Antonescu celor 250 de tineri reuniţi la Bucureşti, potrivit comunicatului.

"Prin acest proiect, Tineretul Naţional Liberal îşi asumă, în mod practic, susţinerea preşedintelui Crin Antonescu în campania pentru alegerile prezidenţiale din 2014. (…) «Echipa lui Crin 2014» are ca misiune construirea unei echipe de susţinători - formată atât din membrii PNL, PC sau PSD, cât şi din cetăţeni neasumaţi politic - ai candidatului USL, Crin Antonescu, primul preşedinte liberal al României", se arată în comunicatul TNL.

Proiectul urmează a fi implementat cu ajutorul a 47 de echipe, câte una în fiecare filială a partidului, fiecare dintre acestea având un nucleu organizatoric de câte 50 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici