Toader anunţă că a primit AVIZUL CSM pentru Adina Florea: Va fi analizat luni, apoi se va decide

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, vineri dimineaţă, că ministerul Justiţiei a primit de la CSM avizul privind desemnarea Adinei Florea în funcţia de procuror-şef DNA, precizând că acesta va fi analizat luni, apoi va fi luată o decizie.

1738 afișări
Imaginea articolului Toader anunţă că a primit AVIZUL CSM pentru Adina Florea: Va fi analizat luni, apoi se va decide

Toader anunţă că a primit avizul CSM pentru Adina Florea: Va fi analizat luni, apoi se va decide

"Avizul sectiei pentru procurori a CSM, referitor la desemnarea dnei Adina Florea in functia de procuror-sef DNA, a fost primit la MJ. Avizul va fi analizat in cursul zilei de luni, apoi se va decide referitor la procedura aflata in derulare !", a scris Tudorel Toader, pe Facebook.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat, luni, negativ propunerea de numire a Adinei Florea la conducerera Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Anterior, Tudorel Toader anunţa însă că va înainta preşedintelui propunerea de numire a Adinei Florea la DNA, indiferent de avizul CSM.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici