Tomac, despre o revenire a lui Băsescu alături de PNL: Nu va exista niciun fel de fuziune. Ne interesează o dezbatere Paleologu-Iohannis

Eugen Tomac a scris, sâmbătă,că nu a existat şi nu va exista vreodată vreun proiect de fuziune între PMP şi PNL. Preşedintele PMP a precizat însă, că partidul său ar fi interesat de o dezbatere între Theodor Paleologu şi Klaus Iohannis, "actualul şi viitorul preşedinte al României".

1505 afișări
Imaginea articolului Tomac, despre o revenire a lui Băsescu alături de PNL: Nu va exista niciun fel de fuziune. Ne interesează o dezbatere Paleologu-Iohannis

Tomac, despre o revenire a lui Băsescu alături de PNL: Nu va exista niciun fel de fuziune. Ne interesează o dezbatere Paleologu-Iohannis

"Deşi am spus-o clar şi fără loc de niciun fel de interpretare, unele instituţii media insistă pe un subiect care nu există.Nu a existat şi nu va exista niciun fel de proiect de fuziune al PMP cu PNL. Punct", a scris preşedintele PMP, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Tomac a afirmat că ar fi interesat de o dezbatere între candidatul PMP la prezidenţiale Theodor Paleologu şi Klaus Iohannis.

"În schimb, ne-ar interesa o dezbatere între actualul şi viitorul preşedinte al României! O dezbatere Paleologu-Iohannis ar rupe audienţele", mai notează acesta.

Potrivit unor informaţii din spaţiul public, reprezentanţii celor doua partide negociază o eventuală fuziune prin absorbţie.

Europarlamentarul PMP Traian Basescu a anunţat că PMP va intra la guvernare daca i se va solicita acest lucru, pentru ca are "obligatia morala", insa nu conditioneaza sustinerea pentru un Guvern PNL de obtinerea de portofolii in viitorul Executiv.

Taguri:
tomac,
fuziune,
dezbatere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici