Tomac face apel la votanţii USR să îl susţină pe Paleologu la prezidenţiale: Sunt dovezi care-l vulnerabilizează pe Barna

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a făcut sâmbătă un apel către votanţii USR să îl susţină pe Theodor Paleologu la alegerile prezidenţiale, în condiţiile în care în spaţiul public au apărut dovezi care îl vulnerabilizează şi mai mult pe candidatul Uinunii, Dan Barna.

422 afișări
Imaginea articolului Tomac face apel la votanţii USR să îl susţină pe Paleologu la prezidenţiale: Sunt dovezi care-l vulnerabilizează pe Barna

Tomac: Sunt dovezi care-l vulnerabilizează pe Barna. Votanţii USR să îl susţină pe Paleologu

„Încă din prima clipă, Theodor Paleologu a subliniat că intrarea în cursa pentru prezidenţiale a lui Dan Barna este nepotrivită pentru electoratul pe care îl vizează, catalogând decizia drept o eroare de casting pentru liderii USR şi PLUS. În primul rând, pentru că nu are suficientă experienţă pentru această poziţie în statul român. Evaluarea lui Theodor Paleologu s-a dovedit a fi extrem de corectă, cu atât mai mult cu cât în spaţiul public au apărut dovezi care îl vulnerabilizează şi mai mult pe candidatul Dan Barna”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

El mai susţine că Dan Barna nu se ridică la nivelul aşteptărilor electoratului pe care îl vizează.

„Candidatul USR-PLUS nu se ridică la nivelul aşteptărilor electoratului pe care îl vizează, aceşti oameni idealişti îşi vor îndrepta votul către un candidat fără probleme de integritate, cu experienţă politică şi diplomatică relevantă şi cu un profil intelectual bine conturat. În mod cert, Theodor Paleologu este cel mai curat, mai onest şi mai pregătit candidat înscris în această competiţie electorală. Ne găsim într-un moment important al campaniei electorale. Fac un apel către votanţii USR şi liderii Alianţei USR- PLUS, să îl susţină pe Theodor Paleologu în cursa pentru Preşedinţia României. Dacă Dan Barna, un om nou în politică care a făcut mari progrese, doreşte în mod real să demonstreze că are capacitatea de a pune interesul ţării mai presus de interesul personal sau de grup ar accepta să vină lângă Paleologu. Atunci, în mod sigur, Dăncilă neconflictuala nu va intra în turul doi şi am putea scrie istorie pentru aceasta ţară”, a adăugat europarlamentarul Eugen Tomac.

Rise Project a publicat, marţi, un articol în care acuză firma lui Dan Barna că multe proiecte au eşuat, iar pe candidatul USR-PLUS la alegerile prezidenţiale că ar fi fost ”supervizorul senin al unor fraude şi conflicte de interese cu fonduri UE”. În replică, liderul USR Dan Barna a sugerat că articolul apărut pe Rise Project are legătură cu candidatura sa la alegerile prezidenţiale.

Taguri:
tomac,
paleologu,
barna

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici