Tomac: Graba cu care vor să treacă bugetul arată că sunt exasperaţi să pună mâna pe banii românilor

Liderul PMP, Eugen Tomac, a criticat, marţi seara, ”graba cu care PSD şi ALDE vor să treacă prin Parlament” bugetul de stat pe 2019, parlamentarii având la dispoziţie doar trei ore pentru depunerea amendamentelor, ceea ce arată ”exasperarea grupării Dragnea&Vâlcov de a pune mâna pe banii românilor”.

109 afișări
Imaginea articolului Tomac: Graba cu care vor să treacă bugetul arată că sunt exasperaţi să pună mâna pe banii românilor

Tomac: Graba cu care vor să treacă bugetul arată că sunt exasperaţi să pună mâna pe banii românilor

”Disperarea PSD-ului e mare. Graba cu care vor să treacă prin Parlament acest buget al ruşinii naţionale, cum i-a spus preşedintele Iohannis, arată că gruparea Dragnea&Vâlcov este exasperată să pună mâna mai repede pe banii românilor. Da, doar trei ore au avut la dispoziţie senatorii şi deputaţii să depună amendamente la legea bugetului de stat. Mâine deja vor să dea votul final. Nu ne vom lăsa şi le vom arăta ce înseamnă opoziţie”, a scris pe Facebook liderul PMP, deputatul Eugen Tomac.

Birourile permanente reunite ale Legislativului au decis ca legea bugetului de stat pe anul 2019 să fie discutată în cadrul comisiile parlamentare de specialitate miercuri, începând cu ora 10:00, iar de la ora 14:00 plenul reunit al să dezbată şi să voteze asupra actului legislativ.

Deputataţii şi senatorii au avut la dispoziţie marţi aproximativ trei ore pentru a depune amendamente, până la ora 18:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici