Tomac revine la episodul Iordache: Poate distinsul domn Dircă, în numele moralei politice des invocată, demisionează de la CL

Liderul PMP, Eugen Tomac, îi sugerează lui George Dircă, ales preşedinte al Secţiei de evidenţă a legislaţiei şi documentare din cadrul CL, să demisioneze „ în numele moralei politice des invocată de şi din respect pentru milioane de români care îl detestă pe Iordache”.

524 afișări
Imaginea articolului Tomac revine la episodul Iordache: Poate distinsul domn Dircă, în numele moralei politice des invocată, demisionează de la CL

Tomac revine la episodul Iordache: Poate distinsul domn Dircă, în numele moralei politice des invocată, demisionează de la CL

„Ciolacu susţine USR? Am trecut prea uşor peste episodul Iordache ales în fruntea Consiliului Legislativ (CL), dar ne ajută Marcel Ciolacu să nu uităm. În ieşirea de ieri (marţi - n.r.) prin care insista că şi liberalii l-au votat pe Iordache, face un joc ieftin pentru a salva aparenţele unei înţelegeri evidente prin care PSD, ProPonta şi Tăriceanu l-au susţinut în funcţia de vicepreşedinte al lui Iordache pe senatorul Dircă de la USR. Nu ştiu cu cine au votat parlamentarii PNL, mai grav este că au stat în sală şi aşa a ajuns Iordache şef pe viaţă al unei instituţii cheie în procesul legislativ”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

Liderul PMP îi sugerează lui George Dircă să demisioneze din funcţia de preşedinte al Secţiei de evidenţă oficiala a legislaţiei şi documentare din cadrul Consiliului Legislativ.

„Poate ne explică liderul suprem al PSD de ce au ales să susţină candidatul USR şi de ce au votat, în bloc, pentru candidatul progresist. Sau poate distinsul domn Dircă, în numele moralei politice des invocată de <ceata dreptăţii> din care face parte şi din respect pentru milioane de români care îl detestă pe Iordache, îşi prezintă totuşi demisia din această funcţie. Altfel, rămâne cum s-a votat. Iordache Preşedinte şi Dircă adjunctul său”, conchide Tomac.

Florin Iordache a fost ales preşedinte al Consiliului Legislativ cu 185 de voturi pentru şi 43 împotrivă. În funcţia de preşedinte al Secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare din cadrul Consiliului Legislativ a fost numit senatorul USR George Edward Dircă, pentru care au votat 174 de parlamentari, iar 17 au fost împotrivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pmp,
usr,
cl,
iordache

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici