Tomac: Scandalul de corupţie arată că nu doar în România sunt politicieni care nu-şi înţeleg menirea

Scandalul de corupţie din Parlamentul European arată că nu doar în România există politicieni care nu-şi înţeleg menirea, ci şi în alte ţări şi la o scară mult mai mare şi cutremurătoare, spune la RFI eurodeputatul PMP Eugen Tomac, după ce vicepreşedintele PE a fost arestată preventiv în Belgia.

275 afișări
Imaginea articolului Tomac: Scandalul de corupţie arată că nu doar în România sunt politicieni care nu-şi înţeleg menirea

Tomac: Scandalul de corupţie arată că nu doar în România sunt politicieni care nu-şi înţeleg menirea

Vicepreşedinta Parlamentului European Eva Kaili a fost arestată preventiv în Belgia, într-o anchetă legată de Qatar. Grecoaica nu va beneficia de imunitate, pentru că a fost prinsă în flagrant delict, în timp ce lua mită.

Eugen Tomac crede că scandalul de corupţie din Parlamentul European este o pată pe imaginea instituţiei.

„Parlamentul European traversează una dintre cele mai grave crize de la crearea sa. Evident că acest scandal de corupţie a şocat pe toată lumea şi arată că nu doar în România avem politicieni care nu-şi înţeleg menirea, ci şi în alte ţări şi la o scară mult mai mare şi cutremurătoare”, afirmă Eugen Tomac.

În opinia liderului PMP, eurodeputatul Eugen Tomac, „va fi necesar un efort destul de mare pentru a repara această mare pată care se pune pe Parlamentul European”.

„Avem însă încredere că tânăra noastră preşedintă, care se bucură de o credibilitate destul de puternică şi comunică foarte mult va avea capacitatea în următoarea perioadă să explice ce măsuri ia Parlamentul, pentru a nu se mai repeta o asemenea situaţie incredibilă”, încheie Tomac.

Kaili a fost arestată vineri seara la Bruxelles de poliţie, care investighează presupusele activităţi de lobby ale gazdei Cupei Mondiale, Qatar, în Parlamentul European, potrivid Daily Mail.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici