Tony Blair, la Guvern pentru o întâlnire cu Ponta

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat în vizită oficială la Bucureşti, a venit, joi, la Palatul Victoria, pentru a se întâlni cu premierul Victor Ponta, au declarat surse oficiale.

357 afișări
Imaginea articolului Tony Blair, la Guvern pentru o întâlnire cu Ponta

Tony Blair, la Guvern pentru o întâlnire cu Ponta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În luna iunie, premierul Victor Ponta şi fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat şi atunci la Bucureşti, au mâncat împreună la un restaurant din apropierea sediului PSD, şeful Guvernului declarând la final că a discutat cu acesta despre ce se va întâmpla în Europa şi că a primit multe sfaturi bune.

El a adăugat că Tony Blair rămâne modelul său în politică, mai ales după câte sfaturi bune a primit duminică seara din partea acestuia.

Tony Blair este în prezent emisar al Cvartetului (Rusia, Statele Unite, UE, ONU) pentru Orientul Mijlociu, fiind însărcinat de către secretarul de stat american John Kerry să elaboreze un plan economic pentru dezvoltarea turismului şi atragerea investiţiilor private în Cisiordania, astfel încât să ofere o speranţă teritoriului palestinian.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici