Ţopescu în plen: Anastase va avea curând o nuntă ca-n poveşti. Anastase: Nimeni nu ştie ce planuri am

Senatorul PNL Cristian Ţopescu a spus, miercuri, în plen, că a aflat că Roberta Anastase va avea în curând "o nuntă ca în poveşti" şi i-a sugerat să nu invite 80 de persoane pentru că vor veni 170, Anastase replicând că nimeni nu ştie mai bine ca ea ce planuri de viitor şi câţi invitaţi are.

1439 afișări
Imaginea articolului Ţopescu în plen: Anastase va avea curând o nuntă ca-n poveşti. Anastase: Nimeni nu ştie ce planuri am

Roberta Anastase (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

În timpul dezbaterilor la anexa bugetului Ministerului Transporturilor, Ţopescu a venit la tribuna Parlamentului pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de bugetele acordate Culturii şi Educaţiei, spunând ironic că România nu mai are nevoie de cultură deoarece banii de la Cultură se dau la Turism şi că, în curând, se va face "turism cultural la Pleşcoi sau la Ploieşti".

"De ce la Ploieşti? Fiindcă am aflat din surse bine informate că în curând acolo va fi o nuntă ca în poveşti, după care, domnişoara preşedinte a Camerei va deveni doamnă. Personal, îi doresc viitoarei doamnă preşedinte, care mă priveşte de acolo de sus cu un zâmbet demn de Miss România, îi doresc casă de piatră şi blândeţe în Parlament", a adăugat Ţopescu.

Senatorul PNL i-a făcut o sugestie Robertei Anastase legată de numărul de invitaţi la nuntă.

"Se spune că o femeie frumoasă nu trebuie atinsă nici măcar cu o floare. Îmi permit, totuşi, o sugestie pentru viitoarea mireasă: să nu invite la nuntă 80 de prieteni şi apropiaţi pentru că există riscul ca, în loc de 80, să vină 170 de persoane", a arătat Cristian Ţopescu.

Ţopescu a fost întrerupt de Roberta Anastase, care conducea plenul şi care, după ce a făcut un apel la decenţă, s-a arătat nemulţumită că senatorul liberal vorbea despre viaţa ei personală de la microfonul Parlamentului.

"În afară de a discuta despre viaţa mea personală de la microfon, făcând un apel la decenţă, căci aşa aţi deschis discursul, nu cred că ştiţi mai bine decât mine care îmi sunt planurile de viitor şi nici câţi invitaţi o să am eu la nuntă şi la orice alt eveniment pe care îl am eu în viaţa personală. Sunt convinsă că aveţi un amendament şi argumente suficiente să îl susţineţi", i-a spus Anastase lui Ţopescu.

După această intervenţie, senatorul liberal a continuat discursul, felicitându-i pe cei care poartă numele de Nicolae, Ştefan sau Ion, dar şi pe "purtătorii unor nume profund româneşti: William şi Richard".

"În încheiere sperăm să votăm un buget care să nu ignore Educaţia şi Cultura, fără de care nu putem exista ca naţie", a spus Ţopescu.

"Sper să nu mai auzim asemenea discursuri în Parlament. Contez pe un moment mai prost în viaţa domnului Ţopescu", a replicat Anastase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici