Toţi parlamentarii PSD dintr-un judeţ sunt de acord ca liderul filialei să SEMNEZE scrisoarea împotriva lui Dragnea

Senatorul PSD de Caraş-Severin Ionuţ Chisăliţă, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că toţi parlamentarii din judeţ au fost de acord ca liderul filialei, Ion Mocioalcă, să semneze scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea.

4566 afișări
Imaginea articolului Toţi parlamentarii PSD dintr-un judeţ sunt de acord ca liderul filialei să SEMNEZE scrisoarea împotriva lui Dragnea

Parlamentarii PSD dintr-un judeţ sunt de acord ca liderul filialei să SEMNEZE scrisoarea împotriva lui Dragnea

“Mâine (n.r. joi) noi vom avea un comitet executiv în judeţul Caraş-Severin, preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, este adevărat că înainte s-a consultat cu parlamentarii. Noi am fost de acord să semneze scrisoarea respectivă, prin care se cere demisia domnului Liviu Dragnea, urmând ca mâine (n.r. joi) să luăm o decizie în comitetul executiv, cu care se va merge vineri la Comitetul Executiv Naţional”, a afirmat Ionuţ Chisăliţă, senator PSD de Caraş-Severin.

Scrisoarea contestatarilor din PSD, de care se vorbeşte de o săptămână, conţine 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte PSD şi al camerei Deputaţilor. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici