Traian Băsescu despre Alina Gorghiu: O arogantă liberală, respingerea alierii cu PMP vine din prostie

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a lansat miercuri seara un atac la adresa liderului liberalilor, Alina Gorghiu, despre care a spus că este o ''arogantă'', afirmând că respingerea unei alianţe postelectorale cu PMP de către preşedintele PNL ''vine din prostie''.

3311 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu despre Alina Gorghiu: O arogantă liberală, respingerea alierii cu PMP vine din prostie

Traian Băsescu despre Alina Gorghiu: O arogantă liberală, respingerea alierii cu PMP vine din prostie (Imagine: Mediafax Foto)

''Eu încă am speranţa că electoratul de dreapta va ieşi la vot, mai ales pe respingerea pe care dna Gorghiu o face la adresa PMP, care a declarat că exclude orice alianţă cu PSD, respingerea oricărei variante cu cu legată de PMP de către dna Gorgiu sper să aducă electoratul Partidului Mişcarea Populară la matca lui, adică la la PMP şi nu la o arogantă liberală care s-ar numi Gorghiu'', a spus Traian Băsescu, în timpul unei emisiuni B1Tv.

Liderul PMP a mai spus că respingerea unei alianţe postelectorale cu PMP de către preşedintele PNL ''vine din prostie''.

''Este realitatea pură. Cum poţi să gândeşti să excluzi un partid de dreapta? Eu nu fac acum o dizertaţie pro-domo, dar măcar politic, ca abordare...'' a adăugat Băsescu.

El a susţinut că ''funcţia de prim-ministru este la PMP''. ''Nu avem variantă de intrare la guvernare fără funcţia de premier. Ei (PSD-n.r.) nu sunt o opţiune pentru noi. Zero, garantat'', a punctat fostul şef al statului.

Fostul şef al statului a mai spus că PMP a schimbat strategia după alegerile locale, când ''a primit lecţii'' - au pus drept candidaţi tineri, ''oameni excepţionali, veniţi de prin America, din Marea Britanie, cu studii, reuşiţi acolo'', dar ''au luat un procent''''Am spus: e clar că ne trebuie şi experienţa celor mai trecuţi puţin prin politică. Zic eu că acum am echilibrat lucrurile şi nu am mai mers prin acea lozincă - hai să întinerim cu orice chip şi cu orice preţ. Preţul a fost prea mare la locale'', a conchis Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici