Traian Băsescu, despre pactul naţional propus de Viorica Dăncilă: E cel mai mare fals pe care l-am văzut pe hârtie

Traian Băsescu a declarat că, în cazul în care ar mai fi preşedinte de partid, nu ar semna pactul propus de Viorica Dăncilă pentru că ar însemna „o urcare în barca guvernului PSD”. Acesta a precizat că pactul e cel mai mare fals pe care l-a văzut pus pe hârtie.

1023 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu, despre pactul naţional propus de Viorica Dăncilă: E cel mai mare fals pe care l-am văzut pe hârtie

Băsescu, despre pactul propus de Dăncilă: E cel mai mare fals pe care l-am văzut pe hârtie

„Categoric, dacă aş fi preşedinte de partid, nu aş semna un asemenea pact, pentru că în primul rând ar fi o urcare în barca guvernului PSD pe nişte politici pe care noi le-am acuzat a fi incorecte. V-o spun sigur, am văzut în pact aici că grija PSD-ului care cheamă la semnarea acestui pact e bunăstarea românilor”, a afirmat Traian Băsescu, într-o intervenţie telefonică sâmbătă la România Tv.

Fostul preşedinte a adăugat că mărirea pensiilor şi salariilor nu înseamnă bunăstare pentru români, ci creşterea calităţii vieţii.

„Să nu se supere nimeni pe mine, dar e cel mai mare fals pe care l-am văzut pus pe hârtie, în ultimul timp. Mărirea pensiilor şi salariilor nu înseamnă creşterea bunăstării. Înseamnă creşterea calităţii vieţii. Nu înseamnă spitale în care iei nosocomiale şi ieşi la cimitir, şcoli adecvate. Calitatea vieţii înseamnă să aibă autostrăzi, un mediu curat şi abia apoi salariu. Degeaba ai salariu mai mare dacă te duci în spital şi mori, degeaba ai pensie mai mare când ieşi din spital cu o cruce în faţă. Pensiile trebuiau mărite, dar trebuiau mărite chibzuit”, a conchis Băsescu.

Premierul Viorica Dăncilă a propus, vineri, un pact între partidele politice din România, în care acestea îşi iau angajamentul că vor lupta pentru bunăstarea cetăţenilor şi că nu vor tăia pensiile şi salariile.

Taguri:
băsescu,
pact,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici