Video Traian Băsescu, după ce a aşteptat la coadă să voteze: „E un semn bun!” | VIDEO

Fostul preşedinte Traian Băsescu a votat duminică dimineaţa, alături de soţia sa Maria, la secţia de votare de la Liceul Jean Monnet, spunând că aşteptarea de câteva minute până să poată vota este un semn bun.

761 afișări

„Un scrutin extrem de important atât prin situaţia în care se află UE, trebuie să creăm un nou început pentru UE, iar în România avem referenedumul convocat de preşedinte în care românii sunt chemaţi să spună dacă vor stat de drept sau nu. Acesta e mesajul de fond", a declarat Traian Băsescu.

Întrebat cum vede aglomeraţia de la secţia de votare, după ce a aşteptat 10 minute, Băsescu a spus: "Nu mă aşteptam să fie aglomerat, e un semn bun că e aglomerat la secţia de votare la Jean Monnet, unde de regulă e lejer. (...) După aceşti 10 ani modificări trebuie făcute, unele s-au făcut, altele mai trebuie făcute, mai ales decizii impuse de CCR şi directive ale UE, cum e confiscarea extinsă şi consolidarea prezumţiei de nevinovăţie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici