Traian Băsescu: PMP nu va face nicio alianţă de susţinere parlamentară

Traian Băsescu, preşedintele PMP, a anunţat pe pagina sa de Facebook că Partidul Mişcarea Populară nu va face nicio alianţă parlamentară şi nici de guvernare cu PSD, după ce a apărut informaţia potrivit căreia lui Eugen Tomac i s-a oferit funcţia de vicepremier în schimbul susţinerii în Parlament.

2158 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu: PMP nu va face nicio alianţă de susţinere parlamentară

Traian Băsescu: PMP nu va face nicio alianţă de susţinere parlamentară

”Aviz amatorilor interesaţi de dezinformare. PMP nu va face nicio alianţă de susţinere parlamentară şi nici alianţă de guvernare cu PSD-ul”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Afirmaţia vine după ce surse politice au declarat că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a oferit preşedintelui executiv al PMP Eugen Tomac funcţia de viceprim-ministru, condiţia impusă fiind ca PMP să sprijine PSD în Parlament.

”Preşedintele Dragnea a discutat cu Eugen Tomac (preşedinte executiv al PMP - n.r.), căruia i-a oferit postul de viceprim-ministru. Probabil, vrea să fie sigur că are majoritate în Parlament”, au precizat surse politice pentru MEDIAFAX.

PSD a decis joi să depună moţiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, după ce cu o zi înainte i-au retras şi sprijinul politic.

Pentru a trece, moţiunea are nevoie de votul a 233 de parlamentari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici