Traian Băsescu şi Emil Boc participă sâmbătă, la Alba, la o dezbatere a Fundaţiei Mişcarea Populară

Preşedintele Traian Băsescu va participa, sâmbătă, la Alba Iulia, la o dezbatere privind lupta împotriva corupţiei, organizată de Fundaţia Mişcarea Populară Alba.

269 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu şi Emil Boc participă sâmbătă, la Alba, la o dezbatere a Fundaţiei Mişcarea Populară

Emil Boc si Traian Basescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Alba, deputatul Clement Negruţ, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că preşedintele Traian Băsescu va participa, sâmbătă, la Alba Iulia, la o dezbatere cu tema "Statul de drept şi lupta împotriva corupţiei", eveniment organizat de Fundaţia Mişcarea Populară Alba.

Negruţ a spus că la eveniment vor mai fi prezenţi primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda.

"Sâmbătă, de la ora 11.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia va avea loc dezbaterea cu tema «Statul de drept şi lupta împotriva corupţiei». Evenimentul va fi onorat de prezenţa preşedintelui României, Traian Băsescu. Alături de domnia sa vor mai fi prezenţi primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda", a mai spus Clement Negruţ.

Potrivit sursei citate, preşedintele României este invitat şi la Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia unde ar urma să aibă o întâlnire cu conducerea instituţiei, însă acest punct din program nu este confirmat oficial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici