Traian Băsescu va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei? „Domnii de la PNL şi de la USR se joacă cu focul”

  • Cum arată calculele lui Băsescu, dacă PMP nu îl va susţine pe Nicuşor Dan la Primărie.
  • Băsescu lasă să planeze îndoiala că PMP se aliază la Bucureşti cu dreapta.
  • „Domnii de la PNL şi de la USR se joacă cu focul” pentru că nu iau în calcul ce ar însemna candidatura sa.
4918 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei? „Domnii de la PNL şi de la USR se joacă cu focul”

Traian Băsescu va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei? „Nu mi-e frică de Nicuşor, nici de Firea”

Dacă la începutul anului, Traian Băsescu declara că ar candida la Primăria Capitalei dacă procesul cu CNSAS se rezolvă până la algerile locale, acum fostul preşedinte, în prezent europarlamentar, motivează altfel. 

Băsescu îi „ameninţă” pe „aliaţii liberali şi opozanţii USR” că dacă vor respinge PMP-ul, atunci va trebui găsită o soluţie, iar aceasta ar putea fi chiar candidatura sa. 

„Domnii de la PNL şi de la USR se joacă cu focul. De fapt, am impresia că, printre altele, în afară de a viza o topire a PMP-ului în PNL, şi USR-ul are obiectivul lui – să nu câştige Nicuşor Dan, că ar putea să revină la partid. 

Şi atunci stimulezi o candidatură a PMP-ului, care oricum în Bucureşti va lua 8, 9, 10 procente, scorul lui... Şi cu 10 procente care i-ar lipsi lui Nicuşor Dan, nu-i dau nicio şansă în faţa doamnei Firea”, a mai adăugat fostul preşedinte.

Întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei, fostul preşedinte al României Traian Băsescu a evitat să dea un răspuns clar, dar spune că nu s-ar teme de contracandidaţii anunţaţi. 

„Nu infirm, nu confirm. Ştiu un singur lucru: că dacă aliaţii liberali şi opozanţii USR vor respinge PMP-ul, va trebui găsită o soluţie. Care va fi, vom vedea! Încă sunt în situaţia în care nu mi-ar fi frică nici de Nicuşor, nici de doamna Firea”, a spus Traian Băsescu la Digi24.

Traian Băsescu a vorbit prima dată în februarie despre posibila sa candidatură la Primăria Bucureşti. Fostul preşedinte al României a spus, la „Gândurile lui Cristoiu” că ar candida dacă procesul cu CNSAS se rezolvă până la algerile locale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici