Traian Băsescu: Viorica Dăncilă va fi foarte docilă în relaţia cu Daddy. Începe guvernarea 100% Dragnea

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, marţi, că prin nominalizarea Vioricăi Dăncilă pentru funcţia premier începe "guvernarea 100% Dragnea", afirmând că Partidului Social Democrat îi va fi greu să administreze modificările aduse Codului Fiscal.

1115 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu: Viorica Dăncilă va fi foarte docilă în relaţia cu Daddy. Începe guvernarea 100% Dragnea

Băsescu: Viorica Dăncilă va fi foarte docilă în relaţia cu Daddy; Începe guvernarea 100% Dragnea

(Viorica Dăncilă-n.r.) va fi foarte docilă în relaţia cu Daddy (Liviu Dragnea-n.r.). În sfârşit Dragnea va fi şeful Guvernului. Începe guvernarea 100% Dragnea”, a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu, la TVR1.

Traian Băsescu a afirmat că România ”nu va merge rău”, însă Partidului Social Democrat îi va fi greu să administreze modificările aduse Codului Fiscal.

Ştiţi de ce nu cred că va merge bine? Sau nu va merge conform aşteptărilor, că rău nu va fi. Nu va fi rău, România va avea creştere economică, dar s-au băgat în atâtea nebunii cu modificarea Codului Fiscal, atât de adânc, încât cred că vor avea probleme de administrare a schimbării. Hai să fim cinstiţi, ne-au redus taxele, ne-au redus impozitul pe venit de la 16 la 10%, la pensii, la arendă şi la multe alte activităţi economice, deci au făcut un lucru care să stimuleze într-un fel economia, dar le va fi foarte greu să administreze schimbarea (Codului Fiscal - n.r.)”, a declarat preşedintele PMP.

Traian Băsescu a afirmat că dacă PSD ar fi vrut să facă o schimbare fundamentală ar fi mutat impozitul de pe muncă, pe proprietate.

Ai o casă, ai un impozit, când ai două, deja eşti băiat cu posibilităţi (...) Mutam taxele pe proprietate şi lăsam munca şi producţia”, a spus Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici