De la Bucureşti la Deva. Traian Berbeceanu a fost numit manager public al unui oraş din Transilvania

Fostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, este de luni manager public al oraşului Deva.

1095 afișări
Imaginea articolului De la Bucureşti la Deva. Traian Berbeceanu a fost numit manager public al unui oraş din Transilvania

Sursa foto: Facebook

„De astăzi (luni-n.r.), domnul Traian Berbeceanu este manager public al municipiului Deva. Am semnat dispoziţia”, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, primarul oraşului Deva, Nicolae Florin Oancea.

Acesta a precizat că noul manager public va avea aceleaşi atribuţii ca şi primarul. „Atribuţiile pe care le am eu ca primar, le va avea şi el ca manager public, va răspunde şi de Poliţia locală, de Direcţia de Asistenţă Socială şi de Direcţia de fonduri europene”, a spus primarul.

„Sunt încântat că am revenit în oraşul unde m-am născut, unde am crescut şi unde m-am format profesional, unde am performat şi cred că a venit momentul să dau înapoi Devei măcar o parte din ce mi-a dat timp de 50 de ani”, a declarat Traian Berbeceanu.

Traian Berbeceanu nu mai este, din data de 3 martie, prefect al Capitalei, fiind înlocuit de Alin Stoica.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici