Traian Igaş: De multe ori Antena 3 şi Realitatea Tv dezinformează

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că, în opinia sa, posturile de televiziune Antena 3 şi Realitatea Tv "dezinformează", de multe ori, susţinând că acestea "creează o stare falsă a ceea ce se întâmplă în România".

72 afișări
Imaginea articolului Traian Igaş: De multe ori Antena 3 şi Realitatea Tv dezinformează

Traian Igaş: De multe ori Antena 3 şi Realitatea Tv dezinformează (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Igaş a declarat, la Rânca, unde participă la o reuniune cu prefecţii, că, în opinia sa, de multe ori posturile Antena 3 şi Realitatea Tv "dezinformează".

El a făcut această declaraţie întrebat fiind de reporterul Realitatea Tv dacă crede că posturile Realitatea şi Antena au vreo implicare în acţiunea de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu.

"Cele două televiziuni de multe ori dezinformează, iar asta am spus-o de multe ori, şi când am participat la diverse emisiuni în studiourile televiziunii Antena 3 şi Realitatea. Cred că de multe ori creează o stare falsă a ceea ce se întâmplă în România şi cred că ar trebui să fim mult mai echilibraţi şi temperaţi atunci când prezentăm informaţii opiniei publice. Ei s-au declarat de mult ostili preşedintelui şi demult au făcut declaraţii că îşi doresc ca preşedintele Traian Băsescu să fie suspendat. Nu este o noutate", a spus Igaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici