Tribunalul Bucureşti a admis înfiinţarea USL

Tribunalul Bucureşti a admis, joi, acţiunea de înregistrare a alianţei politice dintre PSD şi ACD, denumită Uniunea Social Liberală (USL).

607 afișări
Imaginea articolului Tribunalul Bucureşti a admis înfiinţarea USL

Tribunalul Bucureşti a admis înfiinţarea USL (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Bucureşti, Laura Andrei, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că instanţa a admis acţiunea depusă de PSD şi ACD, fiind astfel înfiinţată USL.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că la termenul de joi în procesul de înscriere a Uniunii Social Liberale la Tribunalul Bucureşti concluziile reprezentantului Ministerului Public şi ale "celor din sală" au fost de admitere a cererii.

"Sper ca la ora 18.00 (când este programată o conferinţă comună Victor Ponta-Crin Antonescu - n.r.) practic să existe în mod oficial, sigur se anunţă de către Tribunal înfiinţarea USL. Este o procedură judiciară simplă, mă bucur că s-a finalizat şi nu cred că mai are rost să discutăm de ce se amână justiţia", a mai afirmat el.

USL nu a fost încă înregistrată la Tribunal, deşi a depus actele în acest sens încă din 8 martie 2011. Ultimul termen pentru discutarea înregistrării alianţei a fost stabilit pentru 1 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici