Tribunalul Bucureşti admite cererea PDL de modificare a unor aspecte din Statutul partidului

Tribunalul Bucureşti a admis, vineri, acţiunea prin care Partidul Democrat Liberal solicita modificarea mai multor aspecte din Statutul partidului.

303 afișări
Imaginea articolului Tribunalul Bucureşti admite cererea PDL de modificare a unor aspecte din Statutul partidului

Tribunalul Bucureşti admite cererea PDL de modificare a unor aspecte din Statutul partidului (Imagine: Razvan Chirita/Medifax Foto)

Astfel, instanţa a luat act de modificările cerute de PDL.

Decizia poate fi contestată în termen de cinci zile de la comunicare.

Tribunalul Bucureşti a discutat cererea lui Viorel Rînghilesci, preşedintele Partidului Democrat, de dizolvare a PDL, întrucât acest partid nu şi-a înregistrat în termen legal documentele adoptate în urma Convenţiei Naţionale din 14 mai 2011.

Încetarea activităţii Partidului Democrat Liberal şi radierea acestuia a fost solicitată de un bărbat Tribunalului Capitalei, dar şi Ministerului Public, instituţie care a însă a direcţionat cererea petentului către instanţă.

Petiţia adresată Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de către Viorel Rînghilescu, prezentată în cadrul unei emisiuni la Antena 3 "ca reprezentând dovada faptului că Ministerul Public a fost sesizat de o persoană interesată în legătură cu încetarea activităţii acestui partid politic, care nu ar fi respectat dispoziţiile legii partidelor politice şi trebuia să solicite Tribunalului Bucureşti radierea, a vizat o cauză aflată pe rolul acestei instanţe de judecată, în care petentul este parte".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici