Trump insistă: Sunt imun la virus

  • Donald Trump a fost diagnosticat cu Covid-19 în urmă cu 10 zile
  • El a fost primit ca un star rock la Casa Albo, după externare
  • Medicul de la Casa Albă a spus că Trump nu este un risc de infectare
  • Trump vrea să-şi reia campania electorală prin ţară
2242 afișări
Imaginea articolului Trump insistă: Sunt imun la virus

Sursa foto: profimedia

Donald Trump insistă că a scăpat de coronavirus. Ba mai mult, el a spus pentru Fox News că este imun. Nu poate explica de ce, nu ştie pentru cât timp, dar este convins că a doborât virusul. Declaraţia vine la o zi după ce preşedintele a susţinut, fără mască, un discurs în faţa publicului de la balconul Casei Albe.

Donald Trump, preşedintele SUA: Se pare că sunt imun, deci pot ieşi din beci, ceea ce aş fi făcut oricum şi ce am şi făcut, pentru că am o ţară de condus. Trebuie să ieşi din beci. Şi se pare că sunt imun poate pentru o perioadă lungă de timp, nu ştiu. Poate o perioadă scurtă de timp. Poate fi şi pentru toată viaţa. Nimeni nu ştie, dar sunt imun. Aşa că preşedintele este într-o formă foarte bună pentru a lupta. Cuvântul imunitate înseamnă ceva - a avea o strălucire protectoare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici