VIDEO  Trump, prins în ofsaid: Nu vreau să spun că am pierdut

Comisia care analizează evenimentele din 6 ianuarie a difuzat un videoclip cu dovezi ale discursului preşedintelui Trump legat de revolta de la Capitol Hill.

1018 afișări
Imaginea articolului Trump, prins în ofsaid: Nu vreau să spun că am pierdut

Trump, prins în ofsaid: Nu vreau să spun că am pierdut

Discursul arată că fostul preşedinte nu a vrut să spună că alegerile s-au încheiat şi că a pierdut în faţa lui Joe Biden.

„Nu, vreau să spun că alegerile s-au încheiat”, spune Trump în videoclipul înregistrat, în timp ce repetă discursul din 7 ianuarie 2021, pe care personalul Casei Albe i l-a scris în speranţa de a restabili calmul faţă de mulţimea de susţinători ai preşedintelui care a comis atacul asupra Capitoliului.

Imaginile respective au fost difuzate în timpul audierii de joi a comitetului restrâns al Camerei Reprezentanţilor SUA, care investighează atacul din 6 ianuarie 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici