Trump vrea susţinerea alegătorilor. „Este ok să-l susţii pe Trump, chiar dacă nu-ţi place de el!”

  • Donald Trump a permis femeilor şi minorităţilor din echipa lui să vorbească la Congresul Partidului Republican, conform Associated Press
  • Campania electorală a lui Trump spune că„Joe Biden pune în pericol stilul de viaţă American”
  • Sloganurile campaniei sale electorale sunt „Nu te uita la ce spune, uită-te la ce face!” şi „Este ok să-l susţii pe Trump, chiar dacă nu-ţi place de el!”
538 afișări
Imaginea articolului Trump vrea susţinerea alegătorilor. „Este ok să-l susţii pe Trump, chiar dacă nu-ţi place de el!”

Sursa foto: profimedia

În plină campanie electorală, Donald Trump vrea să îşi creeze o imagine mai umană. Ca să câştige din nou voturile oamenilor, Trump a lăsat femeile şi minorităţile din staff-ul lui să vorbeacă la Congresul Partidului Republican.

Oficialii şi prietenii preşedintelui au spus că Trump este îngrijorat în privinţa armatei şi el empatizează cu soldaţii.

Campania electorală îi face o imagine proastă adervsarului său politic, Joe Biden, despre care afirmă că „pune în pericol stilul de viaţă American”.

Trump vrea să creeze o legătură emoţională cu locuitorii din suburbii, ca aceştia să-l voteze din nou.

Sloganurile campaniei sale sunt „Nu te uita la ce spune, uită-te la ce face!” şi  „Este ok să-l susţii pe Trump chiar dacă nu-ţi place de el!”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici