Tudor Toader: Proiectul pentru modificările Codurilor a fost modificat în Parlament. Ei trebuie să răspundă

Ministrul Tudorel Toader spune că proiectul de schimbare a Codurilor penale a avut o formă iniţială, după care a fost modificat în Parlament şi că el nu poate răspunde cu privire la forma adoptată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2082 afișări
Imaginea articolului Tudor Toader: Proiectul pentru modificările Codurilor a fost modificat în Parlament. Ei trebuie să răspundă

Tudor Toader: Proiectul pentru modificărilă Codurilor a fost modificat în Parlament. Ei trebuie să răspundă

Tudorel Toader a declarat vineri la Iaşi că modificarea Codurilor penale a fost iniţiată pentru a pune legislaţia din domeniu în acord cu deciziile Curţii Constituţionale.

"Sunt convins de următorul lucru: fiecare trebuie să ne cunoaştem şi să ne respectăm competenţele. Schimbarea Codurilor penale a fost iniţiată pentru a pune legislaţia din domeniu în acord cu deciziile Curţii Constituţionale, nimic mai mult, nimic mai puţin! A plecat proiectul de lege făcut de noi, la Justiţie, de punere de acord a Codului penal cu directiva privind confiscarea extinsă şi a Codului de procedură penală cu directiva privind prezumţia de nevinovăţie. Ulterior, în Comisia specială de la Parlament, proiectul nostru a fost modificat. Evident că dânşii vă vor răspunde cu privire la acele schimbări, nu eu! Este opera şi competenţa dânşilor", a spus Tudorel Toader.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici