Tudose, despre moţiunea de cenzură depusă de PNL: O oportunitate de a prezenta ceea ce am făcut la guvernare

Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri, după şedinţa CExN al PSD de la Băile Herculane, că moţiunea de cenzură depusă de PNL, este un instrument legitim al opoziţiei, dar va fi o oportunitate de a prezenta românilor ceea ce a făcut la guvernare în ultimul an.

191 afișări
Imaginea articolului Tudose, despre moţiunea de cenzură depusă de PNL: O oportunitate de a prezenta ceea ce am făcut  la guvernare

Tudose, despre moţiunea de cenzură: O oportunitate de a prezenta ceea ce am făcut la guvernare/ Dragnea spune că nu are emoţii

”Cred că pe lângă faptul că este un instrument legitim al opoziţiei şi un instrument al opoziţiei este şi o oportunitate de a prezenta românilor ceea ce am făcut la guvernare în ultimul an”, a declarat şeful Executivului.

La rândul, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că nu are emoţii legate de faptul că parlamentari social-democraţi ar putea vota moţiunea.

Partidul Naţional Liberal a depus, vineri, moţiunea de cenzură intitulată „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, demers iniţiat după ce guvernul Tudose a adoptat ordonanţa de modificare a Codului Fiscal. Liberalii au strâns 148 de semnături.

„Această moţiune de cenzură vine în sprijinul celor loviţi şi minţiţi de guvernarea Dragnea – Tudose. Niciodată după anul 1989 o guvernare nu a ridicat împotriva ei atâtea categorii de români, functionari publici, angajaţi la stat, angajaţi în sectorul privat, pensionari, oameni de afaceri, ONG-uri, societate civilă. A fost un balon de săpun care s-a spart şi victimele au fost toţi cetăţenii Românie. Un program de guvernare care promitea majorări salariale adus din nefericire scăderi de salarii şi în cel mai fericit caz mici majorări”, a declarat liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, după depunerea moţiunii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici