Tudose şi-a încheiat discursul în faţa tinerilor social-democraţi cu sintagma „Să trăiţi!"/ Gabriel Petrea, reales în unanimitate preşedinte TSD

Premierul Mihai Tudose a susţinut, duminică, un scurt discurs în faţa tinerilor social-democraţi, reuniţi în Congres la Romexpo pentru a-şi alege preşedintele, el cerându-le să nu-şi vândă şi negocieze visele şi încheind cu sintagma „Să trăiţi!”.

883 afișări
Imaginea articolului Tudose şi-a încheiat discursul în faţa tinerilor social-democraţi cu sintagma „Să trăiţi!"/ Gabriel Petrea, reales în unanimitate preşedinte TSD

Tudose şi-a încheiat discursul în faţa tinerilor social-democraţi cu sintagma „Să trăiţi! ”

„Încercaţi nu să ne faceţi pe noi sau pe altcineva mândri de voi, ci să faceţi astfel încât să nu vă vindeţi visele, să nu vă negociaţi visele, să fiţi mândri de ce realizaţi”, le-a spus Tudose tinerilor din TSD.

„Prin ceea ce alegeţi azi, aleşii dumneavoastră să nu fie vocile noastre în rândul dumneavoastră, ci vocile dumneavoastră în rândul nostru, să fiţi acea echipă care să aducă plusvaloare atât partidului, echipei de conducere a partidului, cât şi echipei guvernamentale. Şi eu îndrăznesc să vă mulţumesc anticipat pentru acest lucru. Să trăiţi!”, a spus Tudose, în încherea discursului.

Gabriel Petrea, reales în unanimitate preşedinte TSD

Deputatul PSD Gabriel Petrea a fost reales, duminică, în funcţia de preşedinte TSD, cu unanimitate de voturi.

Petrea, care a deţinut şi până în prezent şefia organizaţiei, a fost singurul care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de preşedinte.

Petrea a fost votat de 2.121 de delegaţi prezenţi la Congresul TSD, care s-a reunit duminică la Romexpo, fiind înregistrate două voturi nule.

TSD a convocat, duminică, la Romexpo, un Congres pentru alegerea preşedintelui. Pentru funcţia de viitor preşedinte TSD a fost depusă o singură candidatură, cea a actualului lider TSD, Gabriel Petrea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici